Samarbejd med os

Tøv ikke med at kontakte os. Vi tager imod alle henvendelser om et potentielt samarbejde med åbne arme. Om du er en influenzaer (staves), leverandør til et produkt, vi bare må forhandle, eller har en iværksætter i maven, og gerne vil være en del af Freddies To-Go familien, så skal du ikke tøve med at henvende dig på hej@freddiestogo.dk.

Tid til at realisere din drøm?

Økonomien er i top, investorerne er på plads, kontrakterne på de fire første lokationer er skrevet under. Vi mangler bare DIG. Dig, der deler samme iværksætter-DNA som os. Dig der oprigtigt ønsker at levere et produkt til Freddies To-Go’s kunder, på samme måde, som du ville levere det til din egen familie. Hvis du kan opfylde disse to krav, så har du potentiale til at blive en del af vores familie, og sammen skal vi udvide konceptet til hele Danmark. 

Du er en person, der har nogle års ledelseserfaring inden for restaurationsbranchen, som ønsker at blive en endnu bedre leder. Du er en person, der mener, at et koncept har succes, når man er oprigtig og vil levere samme service og mad til gæsterne, som til sine nærmeste. Bag dig får du et stærkt team indenfor alt det, du skal bruge til at drive et succesfuld fastfood-koncept.

Vi har top-specialister på alle fronter, om det er foto, marketing, økonomi el. jura, så er det de bedste i deres felt, der sidder der. Det skal du ikke bekymre dig om. Det eneste du skal koncentrere dig om, er hvordan du serverer Freddies To-Go’s mad til gæsten. Oplevelsen for gæsten skal nemlig være i top.

Der er ingen ups’er, hver ENESTE gæst skal behandles unikt. Vi har med mennesker at gøre. Det er dem, der er grunden til, at vi kan få brød på bordet hver aften.

Synes du, at vi lyder højrøvede, så skal du endelig ikke tøve med at henvende dig på hej@freddiestogo.dk, så inviterer vi på en lækker omgang mad med en enkelt bajer.

Undgå ventetid, bestil hjemmefra!